Kermis Millingen aan de Rijn (2024)

De Kermis in Millingen aan de Rijn is een jaarlijkse traditie die dit jaar plaatsvindt van zaterdag 20 juli tot en met dinsdag 23 juli 2024. Deze kermis, gehouden op de Heerbaan, biedt een scala aan attracties en activiteiten voor jong en oud. Hier zijn enkele hoogtepunten en details over de komende kermis:

Data en Locatie

  • Startdatum: Zaterdag 20 juli 2024
  • Einddatum: Dinsdag 23 juli 2024
  • Locatie: Heerbaan, Millingen aan de Rijn

Activiteiten en Attracties

De kermis in Millingen aan de Rijn staat bekend om zijn gezellige sfeer en diverse attracties. Hoewel het exacte aantal attracties nog onbekend is, kunnen bezoekers zich verheugen op een mix van klassieke kermisattracties zoals botsauto’s, reuzenrad, en schiettenten. Daarnaast is er vaak een Fun House en verschillende eetkraampjes met traditionele lekkernijen zoals suikerspinnen en poffertjes.

Speciale Evenementen

Tijdens de kermis wordt ook het jaarlijkse schuttersfeest gehouden, georganiseerd door het schuttersgenootschap O.E.V. “de Dreuge”. Een van de hoogtepunten van dit feest is het koningsschieten, waarbij deelnemers proberen de vogel van de paal te schieten om een jaar lang de titel van koning(in) te dragen.

Voor bezoekers die van ver komen, zijn er diverse accommodatiemogelijkheden in de buurt, variërend van hotels tot bed & breakfasts. Websites zoals TripAdvisor en Booking.com bieden handige opties om een geschikte plek te vinden om te overnachten tijdens de kermisperiode.

Tips voor Bezoekers

  • Controleer altijd de officiële kermiskanalen of de gemeentewebsite voor de meest actuele informatie over de kermisdata en openingstijden.
  • Houd rekening met mogelijke wijzigingen in de planning of locatie van de kermisattracties.

Voor meer informatie over de kermis in Millingen aan de Rijn, bezoek de websites van O.E.V. Millingen.

Kom en geniet van de kermis in Millingen aan de Rijn, een feest voor het hele gezin vol plezier en traditie!