Overlijdensberichten

Zoek en vind overlijdensberichten geplaatst in de Heilige Antonius van Padua kerk in Millingen aan de Rijn.

Met diepe droefheid delen wij het trieste nieuws dat we op onze website een sectie hebben toegevoegd voor het plaatsen van overlijdensberichten. Het is met respect en medeleven dat wij deze ruimte hebben gecreëerd om te gedenken en eer te betonen aan degenen die ons zijn ontvallen.

In deze sectie zullen we de herinneringen aan geliefde individuen bewaren en delen, terwijl we hun leven vieren en hun nalatenschap eren. Het is ons doel om een gedenkplaats te creëren waar mensen samen kunnen komen om te rouwen, troost te vinden en steun te bieden aan elkaar.

Wij nodigen u uit om deze pagina regelmatig te bezoeken en de overlijdensberichten te lezen. Het is een kans om stil te staan bij de waarde van het leven en om compassie te tonen voor degenen die door een tijd van verdriet gaan. Door samen te komen in een geest van medeleven en verbondenheid, kunnen we elkaar steunen en troost bieden.

Als u een overlijdensbericht wilt plaatsen ter nagedachtenis aan een geliefde, kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens]. Wij zullen u graag helpen bij het delen van uw eerbetoon aan uw dierbare.

Laten we in deze moeilijke tijden bemoediging en steun vinden in onze gemeenschap en samen herinneringen koesteren.

Met medeleven,

[Heilige Antonius van Padua]

Vaste diensten

DagTijdLocatie
Maandag      09:00  Dagkapel
Dinsdag09:30Gasthuis
Woensdag09:00Dagkapel
Donderdag09:00Dagkapel        
Vrijdag09:00Gasthuis
Zaterdag 19:00Grote Kerk    
Zondag      11:00Grote Kerk

Indien er een uitvaart is op Maandag, Woensdag of donderdag vervalt de H.Mis.
Op Woensdag 08:30 uur word het Rozenhoedje gebeden.